telefoon
X

Wilt u graag dat wij contact met u opnemen?

   
   
   
   
   
   
   
 
 
offerte
X

Wilt u graag een offerte op laten stellen?

   
   
   
   
   
   
   
 
 
contact
X

Wilt u contact opnemen met Bouwbedrijf Been?

   
Kantoor 0512 - 371 767
   
Mobiel 06 - 156 06 726
   
E-mail info@bouwbedrijfbeen.nl
   
Bezoek / postadres Bouwbedrijf Been
Kommisjewei 168
9218 PJ Opeinde
   
BTW Nummer 102126227B01
   
Bankrekeningnummer NL76INGB0660313251
   
K.v.K Nummer 1109468
   

Historie Bouwbedrijf Been te Opeinde

In het jaar 2005 is Bouwbedrijf Been opgericht door Herman Been (eenmanszaak). Herman Been is een allround vakman met een goed stel hersens en heeft voorheen gewerkt in diverse functies bij verschillende aannemingsbedrijven. Direct na het behalen van alle beroepsdiploma’s is Herman Been op de arbeidsmarkt aan de slag gegaan. Overdag aan het werk en ’s avonds studeren. Deze periode heeft ongeveer 6 jaar geduurd. Uiteindelijk is Herman Been geslaagd voor zijn aannemerspapieren, aannemer B & U. Gelijk na het behalen van het aannemersschap heeft Herman Been de nodige zeilen bijgezet en is het bedrijf gaan lopen.

In het begin pakte Herman alles aan en richtte hij zich vooral op het kleine werk, zoals kleine verbouwingen, verbouw en onderhoud van woningen en kleinere bedrijfspanden. Werkweken van 80 uur waren meer regel dan uitzondering. De zaken gingen goed en al gauw kon Herman Been het niet meer alleen bolwerken. Daarom heeft sinds 2006 zijn eerste personeelsleden aangenomen die tot op de dag van vandaag nog steeds werkzaam zijn in het bedrijf. Het betreft hier echte vakmensen en het licht ook zeker in de bedoeling om het personeelsbestand verder uit te breiden. De groei zit er goed in en het ligt in de bedoeling dat Bouwbedrijf Been per 1 januari 2016 een B.V. zal zijn.

Bouwbedrijf Been is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van onderhoud aan woongebouwen, bedrijfspanden en woningverbetering. Het bedrijf heeft inmiddels een vaste klanten kring opgebouwd van redelijke omvang.

Het ligt in de bedoeling om Bouwbedrijf Been B.V. VCA te certificeren en het certificaat “erkende hoofdaannemer “ aan te schaffen, tevens ligt het in de bedoeling om ons aan te sluiten bij de stichting “Bouw Garant“. Het gebruik van ICT behoort tot de norm bij het opstellen van begrotingen, planningen kostenbewaking, nacalculatie en de administratie. Het biedt bovendien de mogelijkheid om snel werkbegrotingen en planningen aan te passen aan nieuwe situaties